Tømrer og snedker

 


Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde på Langeland, Tåsinge, Svendborg og Fyn 


Vi udfører alle opgaver inden for tømrer og snedker, på Langeland og Fyn. Står du over for at skulle renovere eksisterende køkken eller have helt nyt? Eller overvejer du at skille dig af med de gamle tæpper og få lagt et nyt trægulv eller parketgulv ?


Trænger termoruden til at blive skiftet, eller skal du have nye vinduer og døre. Vi er altid klar til at give dig seriøs rådgivning og et tilbud på dit projekt. Skal du bygge til og ønsker EN bygmester til den samlede opgave, løser vi også det !  


Vi har samarbejde med mange gode underleverandører på de fagområder, hvor vi ikke rækker tilstrækkeligt fagligt. Den bedste løsning for kunden er den rigtige løsning, og vi tænker blot, som om det var vores eget !

 

 

Gulvafhøvling  

 

Trænger trægulvene til en gulvafslibning, så de kan holde mange år igen? Gulvafslibningen udføres i stedet for udskiftning af hele gulvet. Afslibningen opfrisker og reparerer det slidte og gamle gulv.

En afslibning er ofte tilstrækkeligt på de fleste gulve, når de skal gøres i stand. Med den får du et pænt og jævnt gulv fri for ridser og misfarvninger. Har gulvet meget store ridser eller hakker, kan det være nødvendigt at lave en gulvafhøvling. 

 

Håndværkerfradrag 2018

 

Håndværkerfradraget (servicefradraget) for 2018 er delt op i to. Et fradrag på op til 6.000 kr. pr. person pr. år for serviceydelser i hjemmet, mens håndværksydelser giver fradrag på op til 12.000 kr. pr. person. 

 

Du kan få fradrag for arbejdslønnen, ikke materialer, hvis arbejdet er på SKAT's liste over godkendte ydelser for 2018. Se listen på SKAT's hjemmeside her.

  

 

Read more about, what we also work with...

 

BYGGE- OG ANLÆGSOPGAVER

GRÆSSLÅNING

TIL SALG OG LEJE

OK